07 вересня

Є четверта перемога поспіль Кудрівки у чемпіонаті аматорів

Фото fcatlet.kiev.ua

“Атлет” 1-2“Кудрівка”
Голи: Курагін (7), Яценко (Автогол 64, Вовк) – Валько (15).
Червона картка: Волошин (76).

Склад “Кудрівки”: Крикнін Іван (в) – Поправка Єгор, Іоша Олександр, Щедраков Павло (к), Сердюк Мирослав – Зубашівський Володимир, Сираш Микола, Полончак Михайло, Валько Євген, Вовк Роман –Волошин Назар.
Заміни: Татаренко Максим(в), Руденко Олександр, Романенко Дмитро, Мазепа Микола, Кулик Дмитро, Ветоха Вадим, Пискун Владислав, Круковець Валентин.

Перемога “Кудрівки” з мінімальним рахунком, але хід гри повністю контролювала команда Бабора Олександра.

На початку пропустили не обов’язковий гол. Після прострілу з нашого лівого флангу м’яч опинився у суперника, який проштовхнув його в сітку воріт.

Це ніяк не вплинув на нашу команда й вона надалі продовжувала володіти м’ячем. За кілька хвилин Сираш міг зрівняти рахунок, коли голкіпер гостей далеко вийшов з воріт, але удару Миколи не вистачило влучності. Та довго все ж чекати не довелося і “Кудрівка” забила. Навіть двічі. Щоправда, гол Волошина не зарахували через офсайд, але гол Валька був “чистим”. Сердюк прорвався по флангу й прострілив у вільну зону, звідки Полончак скинув на Валька, який “зняв павутину” з “дев’ятки” воріт “Атлета”.

У 1 таймі могли вийти вперед, але Полончака всього на долі секунди випередив захисник на лінії воріт, а Волошин затягнув з ударом після закидання від Щедракова. “Атлет” мав кілька небезпечних стандартів, але не скористався ними.

2 тайм почався вдало для “Кудрівки”. Вже на 64 хвилині вдалося повести у рахунку. Роман Вовк, який був активний і в першій половині зустрічі, пройшов лівим флангом й, напевно, робив простріл, але м’яч від захисника залетів у ворота. Все йшло добре й надалі, мали моменти, аж поки червону картку не отримав Волошин. Не зовсім зрозуміло за що рефері покарав нашого нападника, адже у динаміці було схоже на звичайний ігровий момент з боротьбою. Але Назар, який напередодні матчу став кращим гравцем команди у серпні й до того ж був іменинником, залишив команду у меншості.

Тренерський штаб провів кілька тактичних замін й кінцівку матчу провели також упевнено, нічим не поступаючись супернику й здобули перемогу.

Маємо 4 перемоги з 4 можливих й посідаємо у таблиці 2 сходинку, поступаючись “Ниві”, яка зіграла на одну гру більше.

Шанс наздогнати команду з Бузової буде наступної неділі, адже “Кудрівка” поїде в гості до охтирського “Нафтовика” у рамках перенесеного 1 туру.