21 вересня

Результати 19 туру чемпіонату Київщини: Кудрівка програє Ниві

Нива (Бузова) 2-0 Кудрівка (Ірпінь)

У 19 турі наша команда гостювала у лідера чемпіонату. Команди активно розпочали гру, було багато боротьби, активний пресинг. Через це моментів біля воріт як господарів, так і гостей було не багато. За нашу команду міг забити Продан, якому після подачі трохи не вистачило, щоб пробити акцентовано по воротах головою, а в іншому моменті Василь не зовсім зручно обробив м’яч у штрафному майданчику. Перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Другий тайм активніше почала “Нива”. Вже вкотре наша ірпінська команда провалює другу половину гри, особливо початок. Так сталося й цього разу. Спочатку “Нива” заробила пенальті, але наш кіпер Рум’янцев відбив стандарт й зберіг інтригу в грі. Та ненадовго. В епізоді, який практично не ніс небезпеки наших воротам, непорозуміння воротаря та захисника нашої команди завершилося автоголом.

“Нива” повела в рахунку й почала більше грати від оборони, а “Кудрівка” побігла відіграватися. Сухенко та Продан мали можливість відквитати пропущений гол, але не вистачило зовсім трохи. Натомість наприкінці матчу провал на правому фланзі захисту й атака господарів досягла цілі: ми пропустили вдруге.

У підсумку 2-0 і “Нива” переграла “Кудрівку”, якщо не по грі, то по рахунку точно.

Цей тур подарував нам кілька несподіваних результатів. По-перше, це нульова нічия “Джуніорса” та “Софії”. Завдяки їй команда зі Шпитьків відстає від “Ниви” тепер на 4 очки, а “Денгофу”, що йде третім, дозволила підібратися на відстань 2 очок. По-друге, “Калинівка” не змогла обіграти “Межигір’я” та віддала 6 сходинку “Колосу”. Також слід відзначити провал “Сокола”, який розгромно програв у Денихівці.

У таблиці “Кудрівка” п’ята, але відстань від 6 позиції вже 4 очки.

Наступну гру наша команда зіграє в гостях проти “Софії”.