21 вересня

Кудрівка – Нива: нічия у центральному матчі 6 туру

“Кудрівка” 0-0 “Нива”

Склад “Кудрівки”: Крикнін Іван (в) – Руденко Олександр, Іоша Олександр, Щедраков Павло (к), Сердюк Мирослав – Зубашівський Володимир, Сираш Микола, Мазепа Микола, Полончак Михайло, Валько Євген – Кулик Дмитро.
Заміни: Татаренко Максим (в), Романенко Дмитро, Пискун Владислав, Поправка Єгор, Круковець Валентин, Попинака Микита, Ветоха Вадим.

Гра туру, яка проходила у Кудрівці подарувала вболівальникам багато емоцій, єдине чого в ній не було, то це забитих за правилами голів.

На перших хвилинах “Нива” була дещо активніша й завдала кілька ударів по воротах “Кудрівки”, але загрози вони не становили. Згодом гра вирівнялась й наша команда відповіла гостям забитим голом. Сердюк подав у штрафну, а Руденко в падінні головою пробив у дальній кут. Гарний гол, який на жаль не зарахували через офсайд. Далі кілька стандартів з боку обох команд, які нічим не закінчилися та багато боротьби у центрі поля. У доданий час “Кудрівка” мала чудовий момент для взяття воріт, але Щедраков не зміг пробити по м’ячу. Нулі на табло після перших 45 хвилин.

Другий тайм пройшов за переваги “Кудрівки”, яка невпинно атакувала й хотіла повести в рахунку. Ключовий момент стався на 67 хвилині, який дивом не закінчився голом. Зубашівський прострелив у штрафну, Кулик не дотягнувся до м’яча й той покотився далі, де на нього чекав Попинака, але Микита з кількох метрів потрапив у поперечку. Можливо не пощастило, а можливо він ще не ввійшов у гру, адже тільки но вийшов на заміну замість Валька. Надалі Микита був активний, кілька разів пробивав по воротах, але забити знову не зумів.

Ще один хороший шанс забити мав Кулик, але невдало обробив м’яч на лінії штрафної зони й пробивав вже з під гравця неробочою лівою без гостроти.

“Нива” за 45 хвилин не створила по суті жодного небезпечного моменту біля наших воріт. А ось у доданий до гри час мала найкращий шанс забити. Сталося це після того, як рефері не зафіксував фол на Зубашівському на чужій половині й суперник вибіг у контратаку. Захаревич пройшов по флангу й під кутом вийшов на Крикніна, але наш голкіпер відбив удар суперника.

Знову нульова нічия, яка у підсумку залишила “Кудрівку” на третій сходинці.

Покращити становище в таблиці наша команда зможе вже наступного тижня в гостях у “Звягеля”, а “Нива” зіграє проти “Олімпії”, яка поки є єдиною командою, що не втрачала очок.