19 листопада

Важливі вихідні для “Кудрівки-Veterans”

У суботу відбудеться перенесений матч чемпіонату Києва та області серед ветеранів 50+. Для наших ірпінських ветеранів він стане вирішальним.

“Кудрівка-Veterans” зараз на три пункти відстає у таблиці від 1 місця, а тому має перемагати. Тоді ми та київський “Гюнсел” матимемо однакову кількість очок, але саме наші ветерани отримають чемпіонські медалі та кубок, адже за додатковими показниками кращі за суперників.

Фото Європейської ліги ветеранів

В останньому турі суперником “Кудрівки-Veterans” буде “Чоколівка”. Хоча команда йде тільки на 6 місці, легкою гра точно не буде. На минулих вихідних був зіграний ще один перенесений матч проти “Титана”, який в таблиці ще нижче, але гра була дуже важка й наша команда мінімально перемогла 2:1.

“Чоколівка” й “Кудрівка-Veterans” зіграють 20 листопада о 9 годині на Оболонь Арені.

Товариська гра проти львівського Руху

Відразу по закінченню матчу проти “Чоколівки” футболісти сідають в автобус й вирушають на базу академії футболу ФК “Рух”. Саме там 21 листопада о 12:00 відбудеться товариська зустріч “Кудрівки-Veterans” та ВФК “Рух”.

Нашу команду спеціально було запрошено на матч, бо саме “Кудрівка-Veterans” стала чемпіоном України та Києва у віковій категорії 45+. Поєдинок буде дуже цікавим, адже у складі суперників грає багато відомих у минулому професіоналів, серед яких і відомий український тренер Мирон Маркевич.