18 лютого

10 тур: “Кудрівка-Veterans” наближається до чемпіонства

“Кудрівка-VETERANS” 3:2 “Вимпел-Кудрівка”
Голи: Круковець Валентин -2, Чепурненко Євген – Кузьменко Сергій -2.

Наші команди між собою зіграли перенесений матч 7 туру. На полі була справжня боротьба, ніхто не хотів програвати. Чернігівцям вдалось забити лише наприкінці 1 тайму, Бабор віддав, Круковець – забив. 2 тайм приніс голів більше, вже за кілька хвилин після початку Кузьменко вирівняв рахунок у матчі. Далі взялась за справу “Кудрівка-Veterans”. Спершу знову спрацювала зв’язка “Бабор-Круковець”, а згодом Чепурненко з дальньої відстані зробив рахунок 3:1. Ближче до завершення Кузьменко скоротив відставання “Вимпел-Кудрівки” після подачі з кутового й встановив кінцевий рахунок 3:2.

10 тур

Кудрівка-Veterans, 10 тур

“Кудрівка-Veterans” 8:4 “Ветеран” (Сновськ)
Голи: Валько Євген -3, Круковець Валентин -3, Полончак Михайло, Проха Олег.

На цю гру не змогла приїхати більша половина основного складу команди, адже була в Києві на Меморіалі Щанова. Проте три очки “Кудрівка-Veterans” здобула. Спочатку гра складалася легко, вже за 5 хвилин після початку Круковець та Валько зробили рахунок 2:0. Але далі “Ветеран” зміг нав’язати свою гру й ближче до завершення тайму було 3:3. На останній хвилині першої половини гри “Кудрівка-Veterans” змогла забити вчетверте й пішла відпочивати ведучи у рахунку. 2 тайм наша команда провела більш надійно в обороні й пропустила лише одного разу наприкінці зустрічі, а забила ще 4 м’ячі. Тож у підсумку перемога 8:4.

“Вимпел-Кудрівка”, 10 тур

“Вимпел-Кудрівка” 1:4 “Конді”

Перед цим матчем наша сосницька команда була фаворитом у боротьбі за срібло. Та гра склалася на користь суперника й тепер шансів стало менше. Можливо причиною поразки стала відсутність кількох гравців основи, серед яких головний оборонець Москаленко та голеадор Кузьменко. Досить довго рахунок тримався 0:0, але далі “Конді” змогли забити тричі. “Вимпел-Кудрівка” відповіла лише раз, а потім ще привела собі пенальті, тож маємо поразку 1:4.

У турнірній таблиці “Кудрівка-Veterans” залишається лідером і вже наступного туру може стати чемпіоном. 19 лютого о 11 годині на стадіоні Гагаріна команда зіграє проти ветеранів “Десни”.

“Вимпел-Кудрівка” ускладнила собі положення, але можна сказати точно, що у разі перемоги у всіх матчах, що залишились срібло буде в кишені. Шанси на 2 місце зберігають поки 3 команди. 19 лютого сосницькі ветерани зіграють проти сновських також на стадіоні ім. Гагаріна, відразу після гри “Кудрівка-Veterans” – “Десна”.